Engdalgårdsvej 8, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 144 m²

Grundareal 305 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1967

Adresse

Engdalgårdsvej 8, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.800.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.697 kr.
  • Sagsnummer 3554
  • Boligareal 144 m²
  • Grundareal 305 m²
  • Garageareal 16 m²
  • Etager 2

Centralt beliggende i Beder finder du på Engdalgårdsvej et dejligt rækkehus med masser af muligheder.

Huset har et godt potentiale, og er generelt i en fornuftig stand. Sælger har truffet nogle gode valg indretningsmæssigt, og har skabt fine rammer for, at køber kan falde godt på plads og føle sig afslappet efter endt arbejdsdag.

Her er rummelig entre med garderobeplads, gæstetoilet og trappe til 1.sal. Skøn vinkelstue med lyst trægulv og flot lysindfald fra stort vinduesparti - her er både plads til hygge og skønne middage. Desuden pænt køkken i tidløst design med mindre spise/lektieplads. Fra stuen er der udgang til en skønt solorienteret terrasse og have, hvor man kan sidde og nyde de dejlige sommeraftener. Stueplan byder ligeledes på praktisk bryggers og garage.

Husets 1.sal indeholder fire gode værelser, der alle har en god størrelse, lyse gulve samt Velux tagvinduer. Desuden et repos til kontor eller legerum for børn. Dejligt badeværelse med en god rumfornemmelse, bruseniche og badekar.

Beliggenheden er i top. Det ligger tæt på torvet i Beder, således du kan gå til indkøb, offentlig transport, skole og daginstitutioner.

Vi glæder os til at fremvise huset for dig. Ring allerede i dag til Aarhus Mæglerne 70 70 79 61 for mere information.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere