Kirkevænget 40, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Indflytningsklart rækkehus tæt ved skole og indkøb

Boligtype Rækkehus

Boligareal 119 m²

Grundareal 603 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1970/1975

Adresse

Kirkevænget 40, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3560
  • Boligareal 119 m²
  • Grundareal 603 m²
  • Etager 1

Indflytningsklart rækkehus tæt ved skole og indkøb

Hvis I drømmer om en indflytningsklar bolig, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv, så fortjener dette rækkehus i Tranbjerg J bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Kirkevænget 40 for jer.

For enden af en rolig, lukket vej i et børnevenligt område i Tranbjerg J, finder I dette 119 m2 store rækkehus. Boligen er løbende istandsat og fremstår derfor med et lyst og moderne udtryk, og byder på bl.a. tre indretningsvenlige værelser, køkkenalrum, stue, badeværelse, have og terrasse.

Boligens hjerterum er den fine stue, hvor I har masser af indretningsmuligheder, og det indbydende lys ligger op til afslapning og hygge efter en lang dag. Stuen er med flot trægulv, og en lav skillevæg deler rummet ind i midten, hvorfra der er flisegulv ud til det store glas- og dørparti med udgang til terrassen. På terrassen har I god plads til både havesæt og grill, mens den vender ud til den ugenerede have, som byder op til boldspil og leg på den store plæne.

Køkkenet er nyere, har hvide elementer og et godt lysindfald fra det store vindue med udkig til haven. Her er også spiseplads, hvor lektierne kan laves til nærvær under madlavningen. Badeværelset blev renoveret i 2019 og har mørke fliser samt separat bruseniche.

Tranbjerg er et dejligt sted at bo, der byder på et godt foreningsliv med mange fritids- og sportsaktiviteter for både voksne og børn. Med boligens placering er I blot 600 meter fra Fakta og skøn natur som Tranbjerg Sø. Via det veletablerede stisystem ved siden af boligen har I kort til Tranbjerg Skole, Grønlykke Skolen samt Center Syd, hvor I finder bl.a. supermarkeder, specialforretninger og læger. I er samtidig blot 1 km fra det lokale letbanestop, og har nem adgang til motorvejen.

Endvidere byder boligen på et flot bryggers med håndvask, god skabsplads, vaskemaskine samt tørretumbler, og en carport, hvor der er både skur og værksted i forlængelse.

Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Kirkevænget 40 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere