Hasselbakken 9, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Charmerende rækkehus i børnevenlige omgivelser

Boligtype Rækkehus

Boligareal 127 m²

Grundareal 328 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 1980

Adresse

Hasselbakken 9, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3562
  • Boligareal 127 m²
  • Grundareal 328 m²
  • Etager 1

Charmerende rækkehus i børnevenlige omgivelser

Drømmer I om en lækker bolig, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Hasselbakken 9 for jer.

I et børnevenligt rækkehuskvarter i Hasselager finder i dette velholdte 127 m2 rækkehus. Med sin charmerende udformning i forskudte plan, byder boligen på tre indretningsvenlige værelser, et lyst køkken, en stor stue, to badeværelser og to terrasser. I stueplan ankommer I til husets fine entré, hvor man straks fornemmer det gennemgående, gode lysindfald. Køkkenet er et nyere Vordingborg køkken med hvide elementer, og der er spiseplads, som giver nærvær under madlavningen, mens lektierne kan laves. I stueetagen finder I også et værelse samt et fint badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche.

På boligens bagside finder I en stor, privat terrasse, samt en lille have, der ligger i mellemplan. Terrassen er sydøstvendt, så I har rig mulighed for at nyde masser af sol i løbet af dagen, mens der er god plads til både grill, havebord og loungeområde. I boligens mellemplan finder I et fint værelse med hems og en trappe, der fører op til boligens 1. sal. Her møder I den store stue, der byder op til nærvær og hygge efter en lang dag. På 1. sal har I ligeledes et værelse, et badeværelse med bruser samt en hyggelig altan med udsyn til den rolige vej.

Hasselager er en dejlig by med et godt foreningsliv og mange idrætsmuligheder. Med rækkehusets gode placering er I tæt på alle hverdagens gøremål. I har gåafstand til indkøbsmuligheder som Netto og SuperBrugsen, den lokale skole og hyppige busforbindelser fra både Vangsbovej og Hovedvejen. I har samtidig nem adgang til motorvejen og kan være i Aarhus midtby på 15 minutter.

Rækkehuset byder endvidere på et bryggers i stueetagen med vaskemaskine og tørretumbler samt en carport og en bred indkørsel med plads til flere biler.

Denne bolig er for jer, der ønsker en velholdt og indflytningsklar bolig, hvor I kan skabe et familieliv i børnevenlige omgivelser. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Hasselbakken 9 i Hasselager for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere