Krekærtoften 2, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 103 m²

Grundareal 296 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Krekærtoften 2, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.184 kr.
  • Sagsnummer 4253
  • Boligareal 103 m²
  • Grundareal 296 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en moderne og indflytningsklar villa, hvor der er et minimum af vedligehold? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Krekærtoften 2 i Malling.

Malling er en dejlig by tæt på Aarhus, Odder og Skanderborg. Her finder I en god skole og dagtilbud, Malling Kro, bibliotek, dejlige grønne områder, fitness og offentligt transport (busforbindelser og Letbanen) næsten ude foran hoveddøren, der let tager jer til og fra Aarhus og Odder. God og hurtig forbindelse, med bil, til Oddervej samt den kommende Bering-Beder hovedvej til E45. Stisystemer rundt i byen fragter familiens mindste sikkert til og fra venner og skole. Nærområdet er trygt og roligt og der hovedsageligt børnefamilier, så der er ikke langt til en legeaftale. Naboerne er søde og rare.

Villaen fra 2016 ligger på en rolig gade og er omkranset af stisystemer, så hele familien trygt kan færdes omkring. I træder ind i boligens rummelige entré, hvor der er god plads til familiens overtøj. Herfra et lyst og lækkert HTH køkken med store rummelige skuffer. I åben forbindelse har I boligens leverum. En flot og rummelig stue med loft til kip- hele 6 meter, hvor I nemt kan invitere venner og familie på middag uden at mangle plads. Naturen og haven er en naturlig forlængelse af stuen, da der er udgang via et stort vindues-og dørparti til villaens flotte terrasse og have. Et skønt rum, hvor der er plads til geare ned, men også hvor børnene kan lege omkring. Stueplanet rummer endvidere et flot wc, hvor der er vaskesøjle installeret.

Endvidere finder I tre gode værelser samt et badeværelse med bruseniche i elegant glas-løsning.

Der er gulvvarme og genvexsanlæg i alle rum, der giver de bedste forudsætninger for et dejligt indeklima. Der er installeret 1.000 Watts solcelleanlæg, samt bred svalegang på loftet, der frigiver en god opbevaringsplads, og hvor det er muligt at stå oprejst. Sælger har opgraderet ejendommen med markise og udvendig screen med elektrisk betjening, der holder temperaturen nede på varme sommerdage.

Haven er nem at vedligeholde og der er både plads til at nyde lange sommeraftener på terrassen, men også til leg eller højbede på græsarealet. Til villaen hører der et isoleret skur, en svævende carport og rigelig plads til to parkerede biler.

Denne flotte villa er for jer, der ønsker et hjem, hvor der er god plads til jeres familie, hvad enten I er et par, en lille børnefamilie eller single, hvor nærområdet er trygt og roligt, og hvor der er et minimum af vedligeholdelse. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere