Kløverparken 2, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Enderækkevilla med maksimal udnyttelse af kvadratmeterne.

Boligtype Rækkehus

Boligareal 111 m²

Grundareal 562 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Kløverparken 2, 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4405
  • Boligareal 111 m²
  • Grundareal 562 m²
  • Etager 1

Enderækkevilla med maksimal udnyttelse af kvadratmeterne.

Beliggenheden er helt i top og ligger i et stille område. Skanderborg byder på masser af indkøbsmuligheder, offentlig transport til bl.a. Aarhus, Horsens, daginstitutioner og skoler. Endvidere er der stisystemer, der kan føre dig hurtigt til dejlige naturområder og byens andre faciliteter.

Huset åbner sig op så snart man træder ind, og åbenheden i alrummet giver en rigtig lys og god fornemmelse.

Fra vinduer og terrassedør buldrer det ind med lys, hvilket bidrager til god rumoplevelse.

Der er 3 regulære værelser, og i 1 af værelserne er der store indbyggede skabe. Værelserne er anvendelige til både soveværelse, børneværelse, men har samtidig en god størrelse til evt. kontor eller gæsteværelse.

Ved værelsesafdelingen er der et lyst badeværelse og fremstår moderne og indbydende.

Et indgangsparti med rigtig god ankomstplads og indgang til bryggers samt vaskemaskine og tørretumbler faciliteter under et stort bord arrangement, og i den anden side er der et rigtig stort indbygget skab med plads til masser af opbevaring.

Et stort køkken-alrum, hvor du har rig mulighed for gastronomisk udfoldelse og med rigtig gode opbevaringsmuligheder samt et dejligt lysindfald. I forlængelse af køkkenet har du stuen. Rummets størrelse giver mange muligheder, og gør det muligt at sætte sit helt eget præg.

Huset vender godt i forhold til solen, og i haven er der sol hele dagen og aftenen. Haven er meget anvendelig med både terrasser og god græsplæne.

Udenfor er der en rigtig god carport med skur og overdækket terrasse.

Glæd jer til at se et hyggeligt og meget velbeliggende rækkehus i Skanderborg.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 106 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 155 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

 

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere