Krekærlunds Allé 109, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 109 m²

Grundareal 443 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2012

Adresse

Krekærlunds Allé 109, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.027 kr.
  • Sagsnummer 4434
  • Boligareal 109 m²
  • Grundareal 443 m²
  • Etager 1

Nu udbydes dette lækre enderækkehus på en lukket vej, og i en rigtig god størrelse, som passer til mange forskellige købere. Det hele er i en flot og ny stand, med gulvvarme over det hele.

Husets helt centrale rum er køkken/alrum og stue - et helt fantastisk rum med god plads!

Her er højt til loftet og flot lysindfald fra de store vinduer mod terrassen og ovenlysvinduer. Der er plads til både stort spisebord, mange gæster da der er en masse gulvplads og et hyggeligt sofahjørne. Flot lyst køkken, hvor der er masser af skabsplads.

Soveværelset er af god størrelse, med praktisk tilpasset skabe. Derudover rummer huset 2 gode værelser

Ved gangen er et stort badeværelse med god plads samt lyse elementer. I gangen er der et dobbelt garderobeskab

Til rækkehuset hører der en dejlig stor solrig terrasse, hvor hyggelige grillstunder kan nydes. Desuden får man carport og redskabsskur.

I haven har sælger gjort ekstra meget ud af, at skabe nogle afgrænsede områder, og samtidig kunne nyde kigget til åbne arealer.

Krekærlunds Alle er omgivet at skøn natur - der er både marker, bakker, skov og grønne områder. Der er stisystem tæt på området, som fører børnene sikkert i skole. Desuden er det tæt på både indkøbsmuligheder samt offentlig tranport. Letbanen ligger ca. 15 minutters gang fra Krekærlunds Alle.

Kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning - det er sjældent, at et så velindrettet, populært og velbeliggende rækkehus er til salg i Malling.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere