Krekærtoften 16, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 106 m²

Grundareal 208 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Krekærtoften 16, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.411 kr.
  • Sagsnummer 4456
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 208 m²
  • Etager 1

Nu udbydes dette lækre rækkehus på lukket vej i Malling med god udnyttelse af kvadratmeterne. Det står flot, i ny stand og med gulvvarme i hele huset.

Køkken/alrummet er det centrale, husets hjerte, loft til kip og rigtig god plads. Rummeligheden og lysindfaldet er i top. Der er direkte udgang til sydvendt terrasse. Endvidere er køkkenet lyst, og der er fra start kræset om køkkenet, som blandt andet kommer til udtryk med ekstra god skabs- og bordplads.

Stuen har en så god størrelse, at der er plads til mange gæster og forsat god plads i sofaområdet.

De to værelser er af god størrelse og med et godt lysindfald. Stort badeværelse med bruseniche og i lyse elementer. Derudover er der et godt bryggers med skabsplads og vaskefaciliteter.

Haven er overskuelig, som gør det nemt at vedligeholde og giver mulighed for at nyde nogle gode aftener på terrassen, når vejret tillader det.

Huset ligger på en lukket vej, hvor der selvfølgelig er begrænset trafik, kort afstand til indkøb, grønne områder og forholdsvis kort til stationen. Fra stationen kommer letbanen til at køre, når den er færdig.

Til huset er der en carport og et godt skur.

Ring til den lokale ejendomsmægler Aarhus Mæglerne i dag for en fremvisning.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere